SZOLGÁLTATÁSOK

Mit csinálunk mi?!

Elsődleges célunk, kiemelt partnerünk a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. általános-, ipari- és járműfestékek valamint az ezekhez szükséges segédanyagokkal történő teljes ellátása.

Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk, kiemelten önkormányzati és állami szervezetek egyedi igényeinek teljesítése. Legfőképpen személy és külön fajta áruk szállítására, szolgáltatások elvégzésére alkalmas járművek, gépek komplex bevonati rendszerét kínáljuk piacvezető minőségben, egyedi árakon.

Cégünk közbeszerzési szerződés keretében évek óta szállít zománc és fedőfestékeket, valamint segédanyagokat a BKV Zrt. részére buszok, trolik, villamosok és metrók fényezéséhez.

A Maxi Hungary Kft minden esetben törekszik a tökéletes kiszolgálásra, mind minőségben, gyorsaságban, mind pedig rugalmasságban.

A leszállításra kerülő anyagok minden esetben a lehető legmagasabb minőséget képviselték és képviselik. Az ország legnagyobb önkormányzati közlekedési társaságát büszkén szolgáljuk ki kiváló minőségű bevonati rendszereinkkel.

A termékkategória tendereit évek óta folyamatosan megnyerjük, tehát műszaki és ár/érték arányban is megelőzzük a konkurencia anyagait. Az eddig leszállított minőségi festékek összértéke meghaladja a 100 millió forintot.

A MAXI Hungary Kft-nek jelenleg is több éves járműfesték szállítási keretszerződése van a BKV Zrt-vel.